5 Eylül 2011 Pazartesi

EMPERYALİSTLER, ÖNCE BİR ÜLKEDE İÇ SAVAŞ BAŞLATIYORLAR SONRA SÖMÜRÜYORLAR

28 Ağustos 2011 Pazar, 10:46 tarihinde Rüştü Kam tarafından eklendi
Evet İrfan. Emperyalistler, önce bir ülkede iç savaş başlatıyorlar, kabile savaşlarını körüklüyorlar. Tarım ürünlerini bitiriyorlar, çifçilere üretmeden para ödüyorlar. Tohum konusunda bağımlı hale getiriyorlar, hayvancılığı öldürüyorlar, et konusunda dışa bağımlı hale gtiriyorlar, balıkçılığı da öldürüyorlar.
İç savaşlarda kullanacakları silahları o ülkenin zenginlikleri karşılığında kabilelere satıyorlar. Sonunda halk aç kalıyor. Ellerinden aldıklarıyla onları doyurmaya kalksalar o zaman bütün bu işler boşuna yapılmış olacağından, bu sefer devreye müslümanları sokuyorlar. Televizyonlarda açlıktan ölen çocuklar ekrana geliyror. Basın olayı körüklüyor ve böylece onların karınlarını doyurmak için gerekli olan paralar da müslümanlardan toplanıyor. Yani müslümanlar sömürülüyor. Tabi bu sömürü yardımlaşma adı altında yapılıyor. Bunun için yardımlaşma kurumları devreye giriyor. Müslüman cemaatlar devreye sokuluyor. Ayetler okunuyor, hadisler okunuyor.
Haa bu arada müslüman teröristlerden de bahsediliyor. Müslüman teröristler yüzünden Somali bu hale geldi deniliyor, El-Kaide bağlantısından dem vuruluyor. Hem nalına hem de mıhına vuruluyor. Benim müslüman kardeşim de açıyor kesenin ağzını. Kendisine hizmet veren cemiyetler, kurumlar sıkıntı içinde kınranırken, kiralarını bile ödeyemezken  onlara 50 € veriyor, Somaliye 1.000 € gönderiyor.
Ramazan öncesinde de açlık vardı Somali'de. Niçin Ramazan'da açlık birden bire medyaya taşındı düşünmek gerekir. Somali'nin doğalgaz yatakları ve petrol kaynakları daha bakire. Ülkede çoğu henüz el değmemiş halde uranyum, titanyum, demir, kalay, bakır, boksit, jips, deniz tuzu, kireçtaşı, kumtaşı, kil, lületaşı, alçıtaşı ve doğalgaz yatakları bulunmaktadır. Bunların dışında petrol açısından da zengin olduğu bilinmektedir. Ülkenin kuzeyinde yaklaşık on milyar varillik petrol rezervi saptanmıştır. Şimdilerde ortalıkta görünmeyen "Sam amcamız" açlıktan sonra Somali'de boy gösterecektir, bakleyelim göreceğiz.
İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLERİN YÜZÜNDEN BİZLERİ HELAK EDERMİSİN ALLAHIM! (A’raf suresi 155.âyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder